KICKOFF SPORT BAR - Bemutatkozás

A Kickoff Sport Bar-ban egy olyan hanglatos, fiatalos és sportos helyet szeretnénk létrehozni, ahol a sportszerető emberek szívesen töltik el szabadidejüket. Életünk során mindannyian kapcsolatba kerülünk valamilyen formában a sporttal. Gyerekként, iskolában a legkülönfélébb sportokat próbáljuk ki, sokan később is folytatják, akár profi karriert is befutva. A sport szeretete, az izgalom, a győzelem utáni vágy mindenkiben ott bujkál, ezért is választjuk ki kedvenceinket, legyen az csapat- vagy egyéni sport.


IGAZI SPORTOS HANGULAT

A KIKOFF SPORT BÁR-ban a sportszerető közönség egy barátságos, igazi sportos hangulatú helyen gyűlhet össze és szurkolhat kedvenceinek. Célunk, hogy vendégeink mindig megtalálják kedvenc sporteseményeik tv-közvetítését, magas színvonalú kiszolgálásban részesüljenek és egy kellemes élménnyel, valamint a visszatérés szándékával tavozzanak tőlünk. Ha legközelebb csak fél órát kell elütni egy kávéval, vagy egy hétvégi baráti összejövetel a program, mindig szívesen jöjjenek vissza hozzánk.

A Kickoff Sport Bar közel 100 m2-en, két teremmel várja vendégeit. Bútoraink a minőséget és a kényelmet szem előtt tartva kerültek kiválasztásra. Asztalainkon mindig jut hely a társaság valamennyi italának, székeink stabilak és kényelmesek. A falakon elhelyezett különféle mezek, sálak és egyéb ereklyék adják a hely igazi varázsát. A két teremben összesen öt darab HD televízió gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a közvetítést, amit keresett. A mérkőzések között kellemes és fiatalos zenével, ingyenes wifi-vel, és széles választékú bárral állunk vendégeink rendelkezésére. Italválasztékunk a hazai és import italok standard és jó minőségű összeállítása.

ELÉRHETŐ ÁRAK


Kétféle csapolt, hatféle üveges sörünk, kiváló minőségű hazai vörös-, fehér- és rozé boraink között mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbbet. Röviditalaink a legnépszerűbb márkák, minden mennyiségben, megtalálhatók a díjnyertes Agárdi pálinkafőzde premium pálinkái is. Alkoholmentes italokkal és Nespresso kávéval, a sofőrökre, sonkás-sajtos melegszendviccsel a nálunk "letáborozókra" gondoltunk. Nagyobb meccsek alatt ajándék rágcsálnivalóval, szervezett meccsnézések idején különböző nyereménysorsolásokkal, tippversenyekkel is kedveskedünk a hozzánk ellátogatóknak.

BÁR BÉRLÉSE - TEREMFOGLALÁS

Különböző baráti összejövetelek, születésnapok alkalmával díjtalan asztal-vagy teremfoglalásra, adott esetben a bár teljes igénybevételére is lehetőséget biztosítunk. Célunk, hogy minden hozzánk hasonló sportrajongó nálunk találja meg a törzshelyét, és ne kelljen gondolkoznia hol is nézi kedvenc csapata következő meccsét!

KÖVESS MINKET A KÖZÖZZÉSI OLDALAINKON IS!