KICKOFF SPORT BAR - HÍREK, AKCIÓ, ESEMÉNYEK, NYEREMÉNYJÁTÉKOK

 Ezen a hétvégén jön az angol FA-kupa 3. fordulója, ahol már a Premier League csapatai is bekapcsolódnak a küzdelmekbe.

Az angolokra számíthatunk! 12.26-án szombaton jön a Boxing Day, négy élő Premier League meccs a Kickoffban.

A jó José Karácsonyra útilaput kapott, és ez a vérprofi DigiSportnak köszönhetően odáig gyűrűzött, hogy szombat 4-kor a Manchester United-Norwich meccset streameljük a Kickoffban!

Ismét sűrű lesz a hétvégi program a Kickoffban! Az európai topfoci és a Fradi-Újpest derbi mellett a nyolcaddöntőkkel folytatódik a női kézilabda Eb, ahol a magyar lányok a riói olimpiáért küzdenek. Vasárnap este pedig a hajrájához érkező NFL-szezon ígér nem mindennapi izgalmakat!

Sorsdöntő mérkőzést játszik a Manchester United a Bajnokok Ligájában! Kedd este 20:45-től a Wolfsburg otthonában a továbbjutásért győzni kell. Várunk Benneteket a Kickoffban, segítsük együtt a csapatot!

Szombat délután 4 órakor ismét pályán és képernyőn a Vörös Ördögök! Az Old Traffordon a West Ham United elleni 90 perc cseppet sem ígérkezik könnyűnek. A vendégek már több nagy csapatot megleptek idegenben, gyere a Kickoffba és szurkolj velünk, hogy ezúttal ne így legyen!

Szombaton 18:30-kor Leicester City - Manchester United a Kickoffban! A tét nem kisebb mint a Premier Liga első helye! Szurkoljunk együtt a csapatnak!

Hol vagyok?